Een ranglijst van de beste mascara’s die je schitterende resultaten garanderen! Ontdek welk product in je make-uptas moet zitten!

Mascara’s worden verondersteld je spectaculaire resultaten te bieden zonder dat je naar een schoonheidssalon hoeft te gaan. Vrouwen vestigen veel hoop op dit product, maar blijken vaak teleurgesteld achter. Daarom deze ranglijst van de beste mascara’s die bevredigende resultaten geven.

Hoe is de ranglijst van de beste mascara’s tot stand gekomen?

De mascara ranglijst is gemaakt om antwoord te geven op de eeuwige vraag: welke mascara is de beste? Het doel is om mascara’s te presenteren die echt werken en je dagelijkse make-up routine compleet kunnen veranderen.

Bij het opstellen van deze ranglijst hebben we rekening gehouden met verschillende factoren die de kwaliteit en prestaties van de mascara’s bepalen. Deze factoren waren bijvoorbeeld:

  • de duurzaamheid van het product – of het gaat schilferen of vlekken maakt;
  • de kwaliteit – bij dit aspect bleken consistentie en droogtijd het belangrijkst;
  • het borsteltje – of het goed gevormd is en het aanbrengen van de mascara vergemakkelijkt

Alle bovengenoemde kenmerken zijn belangrijk voor de meeste vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte mascara.

BESTE 5 mascara’s waarin je kunt investeren!

De ideale mascara kan voor elke vrouw anders zijn. Het hangt allemaal af van het type wimpers en het verwachte resultaat. Het is dus tijd om de absolute winnaar aan te wijzen, evenals de mascara’s die, ondanks kleine minpuntjes, erkenning verdienen.

1. Nanolash Mascara

BESTE 5 mascara's

De Nanolash mascara is de absolute winnaar van deze ranglijst. Deze mascara heeft een fenomenale reputatie onder vrouwen. Om te beginnen is deze mascara verkrijgbaar in twee versies:

Dit zorgt er weer voor dat alle vrouwen de mascara kunnen aanpassen aan hun voorkeuren. Beide producten zijn uitgerust met verschillende, perfect gevormde borsteltjes die gemaakt zijn van siliconen. Dit maakt het mogelijk om zelfs de korte en problematische wimpers in de ooghoeken te bereiken.

De Nanolash mascara heeft ook een uitzonderlijke duurzaamheid. De gebruikers geven duidelijk aan dat het niet schilfert of vlekken maakt gedurende de dag. 

2. Lashcode Mascara

De mascara van Lashcode heeft verlengende en verdikkende eigenschappen. Het is ook een zeer populair product dat zich onderscheidt van de concurrentie. Het zorgt vooral voor:

  • uitzonderlijke duurzaamheid – de mascara schilfert niet of brokkelt niet af gedurende de dag en maakt geen vlekken niet bij blootstelling aan hoge temperaturen;
  • geweldige consistentie – waardoor het product snel droogt voordat je een nieuwe laag aanbrengt.

Gebruikers van de Lashcode Mascara waarderen vooral het zeer goed gevormd borsteltje. Hierdoor is het mogelijk om de wimpers nauwkeurig van elkaar te scheiden en ze gelijkmatig met de mascara te bedekken. Dit is zeker één van de betere mascara’s die het waard zijn om te bekijken.

3. Guerlain Cils D’Enfer

Guerlain Cils D’Enfer is nog zo’n wimper make-up product dat het waard is om in je make-uptas hebben. Van deze mascara wordt gezegd dat hij de wimpers niet alleen verlengt, maar ook mooi krult. De mascara wordt geleverd met een redelijk goed gevormd borsteltje. Dit maakt het aanbrengen veel gemakkelijker en zorgt voor mooi gescheiden wimpers.

De gebruikers meldden echter enkele problemen met de duurzaamheid van het product. Bij sommige gebruikers begon het aan het eind van de dag te schilferen. Tegelijkertijd kan dit worden veroorzaakt door bijvoorbeeld meer dan één laag van het product aan te brengen. Over de weerstand tegen hogere temperaturen hebben gebruikers geen klachten. Integendeel, ze ervaren nooit het “panda-ogen effect”.

4. Dior Diorshow Mascara

Dior Diorshow is een mascara die een gelijkaardig effect geeft als na een bezoek aan het schoonheidssalon. De mascara valt op door de esthetische verpakking. De gebruikers van Dior Diorshow Mascara merken op dat ze geen problemen hebben met schilferen of afbrokkelen van het product , zelfs niet als ze in hun ogen wrijven. Het zit dus wel goed met de duurzaamheid van het product.

Het borsteltje blijkt echter problematisch te zijn voor veel gebruikers. Het is ontworpen met dichte, extreem stijve haartjes. Ze zitten net zo dicht in het midden als aan het uiteinde. Dit maakt het bereiken van de korte wimpers weer wat lastiger zonder dat er resten achterblijven op de oogleden.

5. Rimmel Lash Accelerator

Rimmel Lash Accelerator is een drogisterijproduct. Het is dus heel toegankelijk en vrouwen kunnen het overal eenvoudig vinden. Het is een goede mascara, maar niet de beste. De gebruikers hebben enkele problemen gemeld met betrekking tot het product dat vrij snel gaat schilferen en vlekken maken.

Er zijn echter geen grote problemen gemeld met betrekking tot het borsteltje dat bij de mascara wordt geleverd. De gebruikers waren meestal tevreden over de vormgeving ervan.

Welke mascara is de beste? Je zal het antwoord op deze vraag zelf moeten ontdekken, want het is echt een individuele kwestie.