Deze producten verzekeren je van gelifte en gekrulde wimpers. Nieuwste ranking wimper lifting en lamination kits

Dagelijks een wimperkruller gebruiken kan veel tijd in beslag nemen. Je hoeft je natuurlijke wimpers niet op te geven om verlost te worden van de wimperkruller, dankzij lifting en lamination. Hoe lang duurt een behandeling, wat is het liften van de wimpers en hoe voer je deze behandelingen thuis uit? De volgende ranking bevat de beste kits die dit mogelijk maken.

wimperlifting

Wat is wimper lifting en lamination? Belangrijke info

Schoonheidsbehandelingen waarmee je de wimpers transformeert bestaan al lange tijd. Schoonheidsspecialisten voeren deze behandeling al jarenlang uit, de behandeling is erg populair onder jonge vrouwen. Dit geldt ook voor het liften en lamineren van de wimpers. Eerder werd deze behandeling ‘wimper permanent’ genoemd.

Krachtig gelifte en gekrulde natuurlijke wimpers, dat is het doel van wimper lifting. De schoonheidsspecialist gebruikt hier speciaal ontworpen producten voor, met onder andere keratine. Hierdoor (door het oplossen en creëren van nieuwe keratine-bondingen) is het mogelijk om de vorm van het haar te veranderen. Wat is wimper lamination? Dit verlengt de effecten van wimper lifting.

Waar bestaan de resultaten van wimper lamination uit? Gehydrateerde en verzorgde wimpers. Ze worden donkerder en zichtbaar dikker. Bovendien zijn de wimpers zijdezacht. Dit verbetert niet alleen de look van je wimpers, maar ook jouw comfort. Het aanbrengen van make-upproducten is veel makkelijker en de make-up blijft beter zitten.

Wimper lifting kits: ranking van de meest interessante producten

Op dit moment is de markt overvol met interessante wimper lamination sets. Deze lijst bevat een aantal van de beste kits, die perfect werken voor elke vrouw. De sets onderscheiden zich op het gebied van prijs, kwaliteit, duur van de behandeling en aantal behandelingen.

Hieronder vind je een korte uitleg over de beste wimper lifting en lamination kits, waarmee je thuis de behandeling kunt uitvoeren.

1. Nanolash wimper lifting en lamination kit

wimper lifting

10 behandelingen en resultaat dat tot 8 weken lang zichtbaar blijft. Dat is wat de Lash Lift Kit, een professionele wimper lamination kit van Nanolash, jou te bieden heeft. Het merk helpt vrouwen al jarenlang voor hun wimpers te zorgen en biedt verzorgingsproducten en make-up van goede kwaliteit. De Lash Lift and Lamination Kit is hier geen uitzondering op. Het is een geweldige set producten met heel goede formules en accessoires van topkwaliteit. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt voor het liften en lamineren van je wimpers.

Bij de Nanolash Lash Lift Kit krijg je de volgende producten en accessoires:

  • 10 zakjes activator;
  • 10 zakjes neutralizer;
  • 10 zakjes keratine booster;
  • Wimper lifting lijm;
  • 3 paar siliconen oogpads (maat S, M en L);
  • 3 speciale kammen.

De inhoud van de kit is voldoende voor 10 behandelingen. De effecten van de producten blijven 8 weken zichtbaar, dankzij de combinatie van geweldig verzorgende ingrediënten. De producten in de Lash Lift Kit bevatten, onder andere, gehydrolyseerde keratine, lanoline, arginine, panthenol, zijde en vele oliën die goed zijn voor het haar (olijf-, kokos-, druivenpit- en Abbessijnse olie). De set is vrij goedkoop en heeft een mooi design. De producten zitten in een elegante, witte verpakking. 

2. Elleebana Lash Lift: wimper lifting starter kit

Een professionele wimper lifting kit waarmee je tot 60 behandelingen kunt doen? Het merk Elleebana heeft het in hun assortiment. Dit is vooral voor professionals een uitstekende optie. De kit bevat 15 paar zakjes activator en neutralizer.

Als je de juiste hoeveelheden gebruikt kun je 4 behandelingen per zakje uitvoeren (in totaal dus 60). De behandelingen moeten wel direct na elkaar uitgevoerd worden. Als je de set thuis gebruikt kun je er ongeveer 15 behandelingen mee doen. Je kunt de producten, als ze geopend zijn, niet wekenlang bewaren.

De effecten zijn sterk gekrulde wimpers, ongeacht de lengte van de haren. De kit bevat producten die de vorm van de wimpers verbeteren: lijm, foam remover en een aantal accessoires. De fabrikant heeft een metalen applicator, een borstel en siliconen oogpads toegevoegd. Je krijgt ook een handleiding met afbeeldingen. Vrouwen voeren de behandeling hierdoor moeiteloos uit. De kit is wel vrij duur en daardoor niet de beste keus voor iemand die voor het eerst de wimpers wil lamineren.

3. RefectoCil Eyelash Lift

Wimpers lamineren in slechts een kwartier? Dat is één van de eigenschappen waarmee de Eyelash Lift Kit van RefectoCil zich onderscheidt. De fabrikant heeft ervoor gezorgd dat je de behandeling in recordtijd kunt uitvoeren, dankzij de speciale formules van de producten. De lashperm en neutralizer bevatten collageen en cysteïne, waarmee je de belangrijkste stappen van de gehele behandeling in slechts 13 minuten kunt uitvoeren. De voorbereiding op de behandeling wordt niet meegerekend in deze tijd.

Korte tijd betekent niet slechte resultaten. De set geeft wekenlang gekrulde en gelifte wimpers. Hiervoor worden speciale formules en accessoires gebruikt. De set bevat onder andere twee cosmetische borstels, twee mini kommen en een wimper lifter. De kit zit in een make-uptas, waarin je hem eenvoudig opruimt.

4. Fleeky Lashlift Kit

Lage prijs, mooie verpakking en veel accessoires. De Fleeky Lashlift Kit is ook een geweldig cadeau, voor een vrouw die graag goed voor haar natuurlijke wimpers zorgt of iemand die voor het eerst de wimpers wil liften en lamineren. De kit bevat producten die nodig zijn voor het liften, twee paar siliconen oogpads (maat S en M), lijm, twee wimper borstels, twee kammen en vier applicators om de verschillende producten mee aan te brengen.

De effecten van liften en lamineren met deze kit blijven tot zes weken lang zichtbaar. Het nadeel van deze kit? Hij kan teleurstellen in het aantal behandelingen dat je ermee kunt doen. Met de Fleeky set kun je 2-4 behandelingen uitvoeren. Er is een grotere (en duurdere) versie beschikbaar, waarmee je 5-10 behandelingen kunt doen.

5. Thuya wimper lifting kit

8 weken lang gelifte wimpers én perfect verzorgde wenkbrauwen? De wimper lifting kit van het merk Thuya biedt dit. De fabrikant heeft een veelzijdig product op de markt gebracht. Je kunt hem zowel op de wimpers als op de wenkbrauwen gebruiken en elk product bevat 15 ml, zodat je er veel behandelingen mee kunt doen.

Deze set geeft je gelifte en gekrulde wimpers die donkerder en dikker zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is de producten in de juiste volgorde aan te brengen. De accessoires in deze set helpen je bij de behandeling, dit zijn een paar siliconen oogpads in maat M en een houten applicator.

De meeste accessoires zijn handig voor het lamineren van de wenkbrauwen. Dit is een set voor vrouwen die uitgebreid voor zichzelf willen zorgen, maar niet teveel verschillende producten willen gebruiken.

Wimper lifting en lamination stap voor stap: hoe voer je de behandeling snel thuis uit?

Als je de juiste lifting en lamination kit voor de wimpers hebt, dan is het tijd om hem op de juiste manier te gebruiken. Gelukkig is de behandeling niet erg moeilijk en hoef je er geen speciale vaardigheden voor te hebben. Onthoud wel dat niet elke vrouw er aanleg voor heeft. Je hebt geduld en een vaste hand nodig om ervoor te zorgen dat de resultaten aan je verwachtingen voldoen.

Begin met het uitpakken van alle producten van de kit. Hierdoor hoef je tijdens de behandeling niet op zoek naar producten of accessoires. Naast de set zijn er twee producten die je moet hebben: een shampoo voor de wimpers en wenkbrauwen en een make-up remover die geen olie bevat. Deze heb je aan het begin nodig.

Het liften en lamineren van de wimpers begint met het grondig reinigen van de wimpers en wenkbrauwen. Shampoo en make-up remover verwijderen restjes make-up en verzorgingsproducten effectief van de wimpers. Als de wimpers schoon zijn breng je de siliconen oogpads aan, die in bijna elke kit zitten. Wanneer nodig kun je ze in de juiste vorm knippen en voorzichtig aanbrengen op de oogleden.

Oogpads op de juiste plek? Het is tijd om ze te bedekken met lijm. Kam de wimpers daarna op de siliconen oogpads en scheidt de wimpers zorgvuldig van elkaar. Daarna breng je de producten aan. De kit voor het thuis lamineren van de wimpers bevat twee of drie verschillende producten (lijm niet meegerekend). Je moet deze producten altijd in de juiste volgorde gebruiken.

De activator wordt als eerste op de wimpers aangebracht. De exacte naam verschilt per fabrikant. Het doel van dit product is wel altijd hetzelfde, het oplossen van de keratine-bondingen en openen van de haarschubben. Het product moet volgens de instructies van de fabrikant aangebracht worden en na bepaalde tijd voorzichtig verwijderd worden. Hetzelfde geldt voor de andere formules.

Nadat je alle producten uit de kit gebruikt hebt verwijder je de siliconen oogpads van de oogleden. Kam de wimpers voorzichtig met een speciale kam en geniet van gelifte en gekrulde wimpers die zijdezacht zijn en goed gevoed.