Thuis wimpers liften en lamineren? Dat kan met de Nanolash Lift Kit!

Wimpers – fijne haartjes op de bovenste en onderste oogleden. Deze moeten vooral een mooie omlijsting voor de ogen bieden. Maar ze zijn vaak verzwakt, dun en vallen snel uit. Nanolash Lift Kit om thuis wimpers te lamineren, blijkt de beste oplossing te zijn. Wat moet je zeker weten over dit geweldig product?

Wimpers liften en lamineren - Nanolash Lift Kit

Wimpers liften en lamineren – een behandeling die je blik transformeert

Vrouwen streven altijd naar mooie en gezond ogende wimpers. Wimperkrullers, mascara’s, conditioners en zelfs semipermanente wimperextensions zijn echter niet genoeg. Ze geven tijdelijke effecten die vaak vervagen bij het verwijderen van make-up.

Schoonheidssalons promoten de behandeling voor wimpers liften en lamineren steeds meer als oplossing voor de problemen van vrouwen. Met speciale oplossingen maken ervaren wimperstylistes de wimpers gekruld, langer en dikker. Maar waarom zou je teveel betalen en je tijd verspillen?

Daarom zou je Nanolash Lift Kit moeten overwegen om thuis wimpers te lamineren. Dit is een revolutie in de wereld van het stylen van wimpers waarmee je resultaten kunt bereiken zoals in een schoonheidssalon zonder je huis uit te hoeven.

Wat maakt de Nanolash Lift Kit steeds populairder?

In de beautywereld is het merk Nanolash een begrip. Al vele jaren voorziet het vrouwen van super populaire producten voor wimperstyling en helpt het ze spectaculaire resultaten te bereiken. Sinds Nanolash Lift Kit op de markt is, kun je thuis je wimpers liften.

De kit bevat drie 0,5-milliliter producten in zakjes. Ze zijn gelabeld met nummers die de volgorde aangeven waarin ze moeten worden aangebracht. Daarnaast krijg je de Lash Lift Glue, siliconen pads en andere accessoires die nodig zijn om de hele behandeling uit te voeren.

Nanolash Lash Lift Kit - een professionele set om thuis wimpers te lamineren

Het aanbrengen gebeurt in enkele eenvoudige stappen:

  • het reinigen en verwijderen van de make-up op je wimpers;
  • siliconen staafjes in de gewenste maat bevestigen met de bijgeleverde lijm;
  • de producten in volgorde aanbrengen: Stap 1, stap 2, stap 3 gebruik de applicator en laat ze elk ongeveer 7-10 minuten op de wimpers zitten;
  • Veeg de wimpers schoon en verwijder de siliconen staafjes.

Als je ze verwijdert, merk je meteen het resultaat. 

De wimpers worden:

  • gekruld;
  • gevoed – de producten in Nanolash Lift Kit zijn gebaseerd op natuurlijke en regeneratieve ingredi├źnten;
  • langer;
  • dikker.

Volgens de verklaringen van de fabrikant kan het hele effect tot 8 weken aanhouden. Veel is afhankelijk van de oorspronkelijke conditie van de wimpers.

Thuis wimpers lamineren met de Nanolash kit

Wie kan thuis wimpers lamineren?

Nanolash Lash Lift Kit is een professionele set om thuis wimpers te lamineren. Het kan zowel door wimperstylistes als gewone mensen worden gebruikt. In de praktijk betekent dit dat het thuis lamineren van wimpers kan worden uitgevoerd door elke vrouw die droomt van mooie en gezond uitziende wimpers.

In enkele minuten kun je je blik transformeren en je wimpers grondig voeden. De kit van Nanolash bevat rijke formules die het effect van de uitgevoerde laminering nog eens versterken. Eenvoudig, snel en veilig, je kunt de wimpers krijgen waar elke vrouw van droomt.

Thuis wimpers lamineren met de Nanolash kit – samenvatting

Gevoede, sterkere en langere wimpers – dit is de stiekeme droom van elke vrouw. Het merk Nanolash heeft besloten om te helpen dit waar te maken. Thuis je wimpers liften zorgt voor buitengewoon gemak, comfort en doeltreffendheid, dankzij de kit van Nanolash.

Duizenden vrouwen wereldwijd zijn er verliefd op geworden en zijn het erover eens dat de bereikte resultaten meer dan bevredigend waren. Thuis wimpers lamineren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met slechts enkele eenvoudige stappen kun je tot 8 weken lang genieten van je verleidelijke blik. Bovendien is de lash lift kit van Nanolash heel doeltreffend en kun je er maar liefst 10 toepassingen mee uitvoeren. 

Het is de moeite waard om het zelf uit te proberen, zodat ook jij kunt ontdekken dat het merk Nanolash er opnieuw in geslaagd is om aan de verwachtingen van de moderne consument te voldoen.