Microblading-Effect Zonder Dure Behandeling? Het Kan – Met De Nanobrow Microblading Pen!

Nauwkeurig Wenkbrauwpen

Ontmoet de nieuwe Nanobrow Microblading Pen: ontworpen voor een microblading-effect. Zo hoef je geen fortuin meer uit te geven aan professionele behandelingen, want dit product geeft een identiek effect.

Wat is microblading?

Microblading is een vorm van permanente wenkbrauwmake-up. Met behulp van een veerachtig instrument wordt pigment onder de huid aangebracht – daarom heeft deze behandeling ook wel de “featheringmethode”. Met het scherpe puntje worden haarachtige microincisies in de huid gemaakt om het pigment aan te brengen.

Het effect is niet zo langhoudend als traditionele permanente wenkbrauwtattoos – het blijft 1-2 jaar zitten. Na een microbladingbehandeling heeft de huid ongeveer 7 dagen nodig om te helen.

Zit je niet te wachten op zo’n ingrijpende en dure behandeling? Probeer dan de nieuwe Nanobrow Microblading Pen en ontdek hoe slechts één product je perfecte wenkbrauwen kan geven.

Nanobrow Microblading Pen

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Een wenkbrauwpen in plaats van een potlood, pommade of poeder?

Ben je enthousiast over het natuurlijke effect van microblading? Met deze pen kun je kleine haarachtige lijntjes tekenen om open plekjes in te vullen. Zo geef je volume en definitie, zonder urenlang in de schoonheidssalon te hoeven zitten. Nanobrow geeft je de effecten van microblading, maar dan pijnloos! Je wast het product makkelijk weg met een normale make-upverwijderaar. Het is nauwkeurig, blijft langer zitten dan wenkbrauwpotlood, pommade of poeder en geeft je volumineuze wenkbrauwen.

Nanobrow Microblading Pen – eigenschappen

  • Watervaste formule
  • Precisiepunt
  • Langhoudende effecten
  • Geeft een microblading-effect

Wenkbrauwpen met microblading-effect – hoe gebruik je ‘m?

Kies uit 5 natuurlijk uitziende kleuren de tint die bij jou past: Blond, Donkerblond, Lichtbruin, Donkerbruin en Espresso. Definieer eerst de onderste wenkbrauwrand. Houd de pen haaks op de huid zodat alleen het precisiepuntje het huidoppervlak raakt. Met korte, opwaartse lijntjes teken je vervolgens realistisch uitziende wenkbrauwhaartjes met de groeirichting mee. Het ultraprecieze puntje tekent lijntjes die zo dun zijn als echte wenkbrauwhaartjes, een ideale techniek voor volle en natuurlijk gedefinieerde wenkbrauwen. Met de Nanobrow Microblading Pen kun je de dekking en het volume van je wenkbrauwen opbouwen.

Wenkbrauwstyling met de Nanobrow Microblading Pen blijft de hele dag zitten. De haarachtige lijntjes lopen niet uit en zijn watervast. Bang dat het moeilijk is? Geen zorgen! Dit product is makkelijk aan te brengen, zelfs als je voor het eerst je wenkbrauwmake-up doet.

Probeer het en ervaar hoe makkelijk het is! Je bent slechts een paar penstreken verwijderd van perfecte wenkbrauwen. Neem een kijkje op www.nanobrow.nl voor meer informatie.