Zoete amandelolie van Equilibra

Ik houd van producten met olie, omdat ik weet wat de kracht is van verzorging met natuurlijke plantaardige oliën. Sinds een aantal maanden test ik producten die volledig gebaseerd zijn op olie, maar ook pure oliën van verschillende merken. Hoe werkt de zoete amandelolie van het Italiaanse merk Equilibra voor mij? Waar kun je dit product voor gebruiken?

OVER HET PRODUCT:

Equilibra Olio Di Mandorle Dolci is een 100% natuurlijke plantaardige olie vooral bedoeld voor lichaamsmassage, echter vanwege de eigenschappen kan het ook gebruikt worden bij andere schoonheidsbehandelingen. Het merk verkrijgt amandelolie via koude persing, wat de beste eigenschappen garandeert. Het is een natuurlijke bescherming van organismen.

SAMENSTELLING:

Zoete amandelolie van Equilibra – ondanks de naam is het gebaseerd op een paar natuurlijke plantaardige oliën. De samenstelling bevat geselecteerde oliën en planten extracten en een paar extra ingrediënten.

  • EquilibraPrunus Amygdalus Dulcis olie (zaadolie)amandelolie
  • Helyanthus Annuus zaadoliezonnebloemolie
  • Chamomilla Recutita Extractkamille extract
  • Malva Sylvestris Extract stokroos bloesem extract
  • Tocopherolvitamine E (natuurlijk conserveringsmiddel)

EERSTE INDRUK:

De amandelolie van Equilibra zit in een groene plastic fles. De fabrikant heeft er een pompje bij gedaan, wat efficiëntie garandeert, langdurige frisheid en gemakkelijk gebruik. Als het aankomt op de formule denk ik dat het perfect is – het heeft een olieachtige consistentie, die tegelijk ook erg licht is. De gele olie van Equilibra heeft een subtiele, vrij aangename geur, en na het aanbrengen absorbeert het zeer snel zonder een vette laag op de huid.

Hoe werkt het:

Persoonlijk gebruik ik Equilibra niet alleen voor lichaamsmassage, maar ook in plaats van lotion (in een kleinere hoeveelheid) of voor olie behandeling van andere lichaamsdelen. Hieronder presenteer ik de resultaten die Equilibra olie in mijn geval had.

  • Gezicht – garandeert herstel en maakt de huid gladder en zachter. Daarnaast kalmeren irritaties na aanbrengen van de olie.
  • Lichaam – diepe hydratatie van de hui den maakt het zacht en flexibel, wat helpt bij het elimineren van striae.
  • Haar – (aangeraden voor zeer poreus haar) garandeert de juiste hydratatie, geeft glans, maakt het haar glad en daarnaast ook minder statisch en voorkomt pluizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *