We proberen de beste hittebeschermers voor haar – rangschikking van TOP producten

Gebruik je vaak een krultang om je haar te föhnen, plat te strijken of te krullen? Ben je op zoek naar de beste hittebeschermer? We hebben de best beoordeelde producten getest en de winnaar gevonden! Bepaal welke het beste presteert.

Hittebeschermende sprays – Product rangschikking

DE BESTE! NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

HITTE BESTENDIGE SPRAY nanoil

Er werd unaniem besloten om deze hittebeschermer bovenaan te plaatsen. We twijfelden er niet aan dat Nanoil Heat Protectant Spray de beste optie was. Het wordt zelfs aanbevolen door kappers omdat het een van de weinige producten is die beschermt tegen extreme temperaturen. 430 graden bescherming? Hier heb je het! De experts van Nanoil zijn serieus over schoonheid, maar nog belangrijker, de gezondheid van het haar. Deze thermische spray verfraait en versterkt uw haar zodat het bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals schade door de zon. Het is redelijk geprijsd en complementeert alle haartypes, ongeacht conditie, textuur of kleur. Deze lichte nevel verstopt de lokken niet. Zijdeproteïnen en vitamine E geven glans en zachtheid aan het haar, terwijl het ook beschermt tegen beschadiging en hydrateert. Wilt u meer weten? Ga naar www.nanoil.nl om lovende kritieken te lezen over Nanoil’s heat protectant spray.

Davines Melu Hair Shield

Davines maakt gebruik van unieke en goed gekozen ingrediënten. Welk effect heeft een ongewoon cosmetisch bestanddeel als Villalba linzenzaad extract in een thermische spray? Het versterkt het haar ontegenzeggelijk omdat het rijk is aan sericine en glutaminezuur. Het extract werkt op dezelfde manier als keratine, een bestanddeel van het haar. Davines Melu Hair Shield beschermt het haar ook volledig tegen hete temperaturen, zodat u het kunt föhnen zonder u zorgen te maken over de gezondheid van het haar! Het zal populair zijn bij personen met lang haar dat gevoelig is voor klitten en moeilijk te beheren vanwege het gladmakende effect. Davines Melu Hair Shield is bijna ideaal; de prijs is echter een minpunt.

Kevin Murphy Ever Smooth Spray

Als je denkt dat Davines duur is, wacht dan maar tot je de prijs van Kevin Murphy Ever Smooth ziet, die slechts 150 dollar voor 150 ml bedraagt. Maar we moeten niet verbaasd zijn. Beroemdheden gebruiken de producten van Kevin Murphy. Dat heeft een invloed op de prijs, maar we moeten erkennen dat deze thermische beschermingsspray van hoge kwaliteit is. Kevin Murphy Ever Smooth Spray bevat botanische extracten en chemicaliën die beschermen tegen elk heet snufje. Kies het als je haar beschadigd, geverfd of gebleekt is. Het zal zijdezacht en volledig schadevrij worden. Het wordt ook ondersteund door de toevoeging van boomschorsextract en cipressextract.

Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray

Wist je dat er een hittebeschermer bestaat met anti-aging eigenschappen? Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray is het! Het is rijk aan vitaminen en behandelt zelfs het meest beschadigde en droge haar. De spray van het bekende kappersmerk bevat antioxidantrijke vitamines A en C, die beschermen tegen vrije radicalen, en vitamines B – B6, B12 en B7 (biotine), die nodig zijn voor een gezonde haargroei. Zij versterken geleidelijk het haar en polijsten het glanzend. Vitamine E, ook wel bekend als de vitamine van de jeugd, voedt het haar en maakt het gladder.

Philip B Thermal Protection Spray

Er zijn twee formaten Philip B Thermal Protection Spray verkrijgbaar. De kleinere is ideaal voor op reis. De grotere is ideaal als u uw haar vaak föhnt of stijlt en het beschadigd, stug en moeilijk te stylen is. De spray op oliebasis is niet geschikt voor alle haartypes, maar zal zeker helpen bij extreem droog haar. De volgende oliën worden gebruikt om dof haar te ontkroezen en te doen glanzen: olijfolie, sheaboter, arachisolie, sesamolie, zoete amandelolie, jojobaolie en saffloerolie. Het recept bevat ook aminozuren, die helpen het haar te herstellen en de lokken te versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *