Sisleya Essential Skin Care van Sisley

Sisleya Essential Skin Care emulsie van Sisley is bedoeld voor de rijpere huid met de eerste tekenen van veroudering. De cosmetica heeft hydraterende, verzorgende en herstellende eigenschappen. Het licht de huid op, vermindert verkleuringen, donkere kringen rond de ogen en andere pigmentveranderingen in de epidermis. Na een maand van gebruik worden rimpels gladgestreken, de gezichtscontour is verbeterd, de huid steviger en de collageen vezels versterkt. Daarnaast kan Sisleya Essential Care emulsie gebruikt worden als make-up remover of een product om de huid voor te bereiden op verzorgende ingrediënten in de volgende cosmetica die wordt aangebracht.

Hoe gebruik je de cosmetica van Sisley?

De emulsie moet in de ochtend en avond worden gebruikt op de huid van het gezicht en de hals (verwijder eerst de make-up en gebruik een tonic). Breng de cosmetica aan met de vingertoppen en masseer tot het is opgenomen. Je kunt ook wattenschijfjes gebruiken om het aan te brengen.

Sisley 3Sisleya Essential Skin Care emulsie van Sisley heeft een wit flesje van 150 ml met een pompje. De consistentie van het product is half vloeibaar, meer crčmig. Het brengt gemakkelijk aan op het gezicht, wordt snel opgenomen en laat geen vlekken achter. Sisleya Essential Skin Care is een niet-comedogeen emulsie, wat betekent dat het geen mee-eters veroorzaakt; het kan worden gebruikt door mensen met een gevoelige huid.

Welke ingrediënten bevat Sisleya Essential Skin Care van Sisley?

In de cosmetica vinden we onder andere ginkgo en witte wilgen extract, die antioxidanten en tonic eigenschappen hebben. De rest van de siubstanties (zoals marshmallow en bruine algen extract, biologische plantaardige verbindingen) ondersteunen celvernieuwing, hydrateren en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *