Nanolash Wimperserum. Drie redenen waarom je deze moet hebben!

Wat is de beste vriend van de wimper? Je hebt geen speciale aansporing nodig, want je weet dat mascara helemaal uit is. Tegenwoordig zijn vrouwen onafscheidelijk met wimperserums. De meest populaire hieronder is Nanolash. Laten we je voorstellen aan de meest belangrijke redenen waarom je je eigen wimperserum zou moeten kopen. Je zult er nog versteld van staan!

We zijn steeds enhousiaster over het gebruik van wimperserums. Dat zijn cosmetica met zeer geconcentreerde ingrediënten en complexe eigenschappen. De belangrijkste taak ervan is niet alleen algehele verbetering van de wimper, maar ook om ze meer expressief te maken. Tot nu toe konden dergelijke effecten alleen worden bereikt met makeup-cosmetica. Momenteel worden de resultaten van dit soort geboden door conditionerproducten zoals Nanolash wimperserum.

NANOLASH WIMPERSERUM

 • zorgt voor wimpers, voedt ze en geeft ze van binnenuit kracht,
 • stimuleert wimpergroei, verdikt en maakt ze donkerder.

Verschillende voordelen van wimperserums maken ze meer gewenst om te gebruiken. Verder lijken de oplossingen die worden aangeboden door de fabrikanten het dichtst bij onze behoeften te komen. We houden van universele cosmetica, vooral als we conditioning met verfraaiing kunnen combineren. Dus, als Nanolash tegelijkertijd voedt, lengte biedt en de wimpers donkerder maakt, is het niet meer nodig om drie verschillende producten te kopen. Zo hebben we niet alleen meer ruimte in onze make-uptas, maar ook meer tijd voor de applicatie. Ongeacht hoe je ernaar kijkt, de applicatie van één serum kost altijd veel minder tijd dan het gebruik van drie cosmetica. Verder zijn de kosten van de behandeling ook veel lager en de effecten veel beter. Het loont niet de moeite om te veel te betalen. Je hoeft geen aanvullende mascara of conditioner te kopen. De volledige behandeling gaat zes maanden mee voor de prijs van één product. Je kunt je besparingen met het blote oog zien.

Degenen van jullie die de eigenschappen van wimperserums nog niet kennen, zullen denken dat ze nutteloos zijn. Veel mensen denken dat het irrationeel is om wimpers te voeden, welke moeten blijven zoals ze zijn. In verschillende reviews van Nanolash worden er voortdurend tal van redenen genoemd waardoor gebruikers besluiten de eigenschappen van Nanolash te proberen. Denk aan de huidige conditie van de wimpers. En lees nu over de meest voorkomende redenen waarom vrouwen wimperserums gebruiken. Misschien is dat de hulp die nodig is voor je wimpers!

Reden nr. 1
Verzwakking van wimpers door cosmetische behandelingen

De droom over mooie wimpers dwingt vrouwen tot het gebruik van allerlei methoden. Velen van hen besluiten wimperextensies te nemen. Nepwimpers voor eenmalig gebruik kunnen de natuurlijk wimpers beschadigen tijdens het regelmatig aanbrengen en weer afnemen. Aan de andere kant, permanente wimpers maken de wortels nog zwakker en na het verwijderen verkeren de wimpers in verschrikkelijke staat. Houd in gedachten dat we het hier hebben over correct uitgevoerde behandelingen. In een situatie waar u een wimperextensiebehandeling ondergaat door een onervaren stilist, kunnen de gevolgen nog ernstiger zijn.

Nanolash wimperserum helpt bij het elimineren van schade aangebracht door wimperverfraaiingsbehandelingen. Het serum regenereert, versterkt en voedt de zwakke wimpers. Daarbij worden de wortels steviger en keren wimpers terug naar hun oorspronkelijke staat. Wat nog zo bijzonder is, is dat de behandeling met Nanolash kan worden uitgevoerd tijdens het dragen van extensies. Profylactisch gebruik van Nanolash kan wimpers sterker maken op het moment van het afnemen van de valse wimpers. Nanolash lost lijm niet op, dus het kan vrij worden gebruikt.

Reden nr. 2
Zwakke wimpers als gevolg van externe factoren

Cosmetische behandelingen zijn niet de enige die een ongunstige invloed hebben op wimpers. Alhoewel we het ons niet realiseren, zijn er meerdere factoren die een impact hebben op de conditie van wimpers. Een ongebalanceerd dieet, tekort aan vitamines en mineralen heeft ook invloed op de conditie van de wimpers. Verandering van weersomstandigheden (vorst, vocht, warmte) of milieuvervuiling (stof, vlekken) kunnen al het haar zwak maken, waaronder de wimperharen. Als je overmatig haaruitval ervaart, verlies je waarschijnlijk ook overmatig je wimperharen.

Nanolash wimperserum ondersteunt het juist functioneren van de wortels. Het stimuleert ze niet alleen, maar zorgt ook voor groei. Ongunstige externe omstandigheden kunnen deze processen verstoren en dat zal leiden tot het verergeren van de conditie van wimpers. Wimperserum Nanolash reguleert de processen in de follikels en zorgt voor een goede levensduur van de wimpers. Ondersteuning voor zwakke wimpers wordt geboden met de beschermende laag op elke wimper. Op deze manier beperkt Nanolash de toegang van schadelijke externe factoren tot de wimpers en elimineert het de negatieve impact.

Reden nr. 3
Wimperschade als gevolg van slechte vaardigheden

Er is nog een manier om de wimpers te verzwakken – we kunnen dat zelf doen. Het gebeurt meestal als we niet weten hoe we voor onze wimpers moeten zorgen. Het kan komen door een incorrecte keuze voor cosmetica (bijv. mascara, make-upverwijderaar). Te sterke producten voor onze wimpers kunnen ze aanzienlijk verzwakken. Ondanks alles is de meest voorkomende reden onjuiste make-upverwijdering. Tere wimpers houden niet van trekken, drukken, persen of wrijven met een nat wattenschijfje. Daarom moet de cosmetica mild genoeg zijn om cosmetica op te lossen zonder dat de make-up eraf hoeft te worden gewreven.

Er is een goede reden waarom Nanolash altijd na een grondige make-upverwijdering moet worden aangebracht. Schone oogleden openen de weg voor voedende ingrediënten om de wortels te bereiken, maar dat is nog niet alles. Vooral na make-upverwijdering kunnen de wimpers zwakker worden. Ze hebben ondersteuning en kracht nodig, wat door Nanolash wordt geboden. Als gevolg hiervan worden wimpers gehydrateerd en een complex van voedende ingrediënten worden geleverd op het moment dat de wimpers deze het hardst nodig hebben.

15 Reacties“Nanolash Wimperserum. Drie redenen waarom je deze moet hebben!”

 1. kAteee

  Ik gebruik al jaren serums en ik raakte er zo aan gewend dat het mijn dagelijkse routine was :) ik heb deze niet gehad, maar ik zal het wel eens moeten proberen :)

  Beantwoorden
 2. Iguana

  Geweldig serum! Ik gebruik het nu omdat een paar weken geleden ik wimperverlengingen heb verwijderd en het bleek dat mijn natuurlijke wimpers in een vreselijke toestand verkeren. Ik zie een verbetering en ik ben positief verrast hoe het werkt

  Beantwoorden
 3. z-a-z

  Ik draag al een jaar lang wimperverlengingen, maar ik ben van plan om een ​​pauze te nemen om ze te laten rusten en regenereren, dus ik ben al begonnen het serum te gebruiken. Ik hoop dat na het verwijderen van extensions mijn wimpers niet zo beschadigd zijn

  Beantwoorden
 4. Marleene

  Ik heb er spijt van dat ik het niet heb overwogen voordat ik mijn wimperextensies kreeg! na het verwijderen heb ik zoveel wimpers verloren en het ziet er vreselijk uit! Ik heb zo lang gewacht tot ze teruggroeiden, ricinusolie aangebracht, maar ik weet niet zeker of het hielp of niet

  Beantwoorden
 5. P.G.

  Ik kan dit serum, zeer effectief product voor een goede prijs aanbevelen

  Beantwoorden
  • Sammy29

   de prijs is niet zo laag, je vindt goedkopere

   Beantwoorden
 6. geen naam

  Mijn ogen zijn zo gevoelig dat deze seris geen optie voor mij is, om nog maar te zwijgen van wimperuitbreidingen

  Beantwoorden
  • Meredith90

   In dit geval hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Met mijn allergieën en gevoelige huid ben ik in staat om het te gebruiken en er gebeurt niets slechts. het veroorzaakte nooit een allergische reactie :))

   Beantwoorden
 7. Lizzie

  Ik breng dit serum aan op mijn wenkbrauwen omdat mijn wimpers behoorlijk lang en dik zijn. Het is perfect voor mijn wenkbrauwen, vooral als ik overdrijf met plukken ;)

  Beantwoorden
 8. Gretchen

  Ik breng elke dag ricinusolie aan op mijn wimpers, zodat ik geen serums hoef te gebruiken

  Beantwoorden
 9. Katherine

  Een zeer goed product, maar het is niet anders dan andere, duurdere serums. het grote voordeel is bijvoorbeeld de prijs, in vergelijking met revitalash, die hetzelfde werkt maar meer duur is

  Beantwoorden
  • Olga

   voor mij werkt nanolash het best omdat ik allergisch ben en een paar andere sera irriteerden mijn ogen

   Beantwoorden
 10. Brandewijn

  Ik ben ook blij met nanolash en ik wil dit serum blijven gebruiken. Ik kon niet geloven dat dit flesje 2 maanden zal meegaan en ondertussen had ik het voor zes maanden bij regelmatig gebruik! het is uiterst efficiënt

  Beantwoorden
 11. MoNa

  Ik heb ooit wimperverlengingen gehad of nooit een wimperkruller gebruikt maar de toestand van mijn wimpers verslechterde na een lange tijd gebruik te hebben gemaakt van een waterdichte mascara. Mijn wimpers werden droog, broos en vielen steeds uit als ik make-up verwijderde, daarom moest ik een wimper serum gebruiken. Vroeger dacht ik er nooit aan om zo’n product te gebruiken

  Beantwoorden
 12. Tina_ @

  Ik zou graag lange wimpers hebben, maar ik kan niets regelmatig gebruiken, ik vergeet het zelfs na twee dagen te vergeten

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *