Lip Lacquer Rock with Me van Wibo

In de laatste ShinyBox vond ik een lip lacquer van Wibo en ik was er enorm door geďntrigeerd. Lip lacquer Rock with Me is het eerste product van dit type dat ik kon uitproberen. Tijdens het winkelen zou ik nooit een cosmetica kopen die door de fabrikant een lacquer wordt genoemd, en dat zou spijtig zijn, want Rock with Me is geweldig!

Van de fabrikant:

Wibo Lip Lacquer is een langhoudende lip lacquer met een zeer lichte formule. De innovatie erachter is dat het de intensieve kleur van lipstick combineert met het gemak van lipgloss. Lip lacquer Rock with Me garandeert een langhoudende, expressieve en stralende make-up voor uren. Wibo lip lacquer heeft ook andere eigenschappen, zoals zachtere lippen, hydratatie en het verbeteren van de droge lip huid.

Ingrediënten:

In de samenstelling van dit product is de belangrijkste taak voor polybuteen, die de glans en weerstand van de cosmetica verbetert en het aanbrengen van de kleur gemakkelijker maakt. Octyldodecanol voorkomt vochtverlies en garandeert indirecte hydratatie. Mica is een mineraal pigment dat de huid een stralende look geeft. De toevoeging van silica verbetert het aanbrengen en lecithine geeft extra hydratatie. Aluminium oxide heeft reinigende eigenschappen en werkt tegen het uitvegen, en kleurstoffen geven het product de gewenste kleur.

Eerste indruk:

Wibo Lip Lacquer heeft een handige, hoekige verpakking in zwarte en gouden kleuren. Elke lacquer heeft ook een streep van de kleur op de verpakking, maar ik raad aan om je keuze niet te maken aan de hand van die streep – de tint van het product verschilt van wat je op de verpakking ziet. De applicator is precies als die van standaard lipgloss, dus dat blijft hetzelfde. Helaas is lip lacquer Rock with Me er maar in vijf kleuren, wat ik persoonlijk een groot minpunt vind. Ik zou zeker liever meer keus hebben!

Na het aanbrengen:

Het aanbrengen van de Lip Lacquer Rock with Me is erg prettig. De cosmetica heeft een gel-achtige consistentie en is erg licht. Het loopt niet uit, verzwaard de lippen niet en is erg lang houdend. Ik eet meestal niet wat ik op mijn lippen heb, dus ik kan je niets vertellen over de smaak. ;) De geur is echter erg prettig. Rock with Me ruikt naar een combinatie van zoetigheid en chemie. Als je gevoelig bent voor geuren kan dit je irriteren.

Resultaten:

Lip Lacquer Rock with Me van Wibo is echt een geweldig en zeer gepigmenteerd lip product, omdat zelfs één laag 100% dekking biedt. Zachtere en gehydrateerde lippen is ook een groot voordeel van dit product, hoewel het niet lang mee gaat. Het veegt snel af (in ieder geval op mijn lippen). Maar het belangrijkste is dat Wibo geen droogheid veroorzaakt en de lippen niet beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *