L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color blusher van Smashbox

Elke vrouw weet dat de beste cosmetica gemakkelijk is in het gebruik en voldoet aan alle make-up verwachtingen. Smashbox denkt blijkbaar hetzelfde. Dat is waarom ze een stick blusher ontwikkelden – L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color. Laten we kijken of dit nieuwe product iets is waar jij ook van gaat houden en of het een blijvertje is.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color blusher van Smashbox is een zeer ongebruikelijke cosmetica. Waarom? De meeste van dit soort producten zitten in platte paletten of ronde potjes en zijn geperst tot een kleurrijke stof. De Smashbox blusher is echter anders. Het product heeft de vorm van een stick en om het te gebruiken moeten we het onderste gedeelte van de verpakking draaien (net als bij een lippenstift). Maar dat is nog niet alles! L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color heft ook een spons. Natuurlijk zal ieder meisje houden van deze oplossing; geen kwasten meer, toch? Of niet? Na een tijdje zal de spons vol zitten met cosmetica en rommelig worden. Feitelijk kunnen we het wassen en opnieuw gebruiken, maar je moet onthouden dat applicators (kwasten en sponzen) bacteriën kunnen verzamelen die schadelijk zijn voor de huid. De keuze is aan jou.

Smashbox 2L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color blusher van Smashbox is beschikbaar in acht kleuren: Sheer Pink Pearl, Peachy Pink With Golden Shimmer, Warm Coral, Bright Fuschia Pink, Burgundy Wine, True Pink, Rose Nude en Bright Warm Coral. Correct aangebracht biedt de cosmetica de huid een natuurlijk effect, highlights en een mooie en stralende look. De Blusher geeft een licht glimmende afwerking die goed mengt met foundation en transparante poeder. L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color moet worden aangebracht op de wangen en dan gemengd met een spons. Wat zo interessant is aan dit product is dat het ook kan worden gebruikt voor de lippen en andere delen van het gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *