Kleur je lippen! Phyto-Lip Twist gekleurde balsem

Voor liefhebbers van perfecte make-up maakte Sisley Phyto – Lip Twist, een XXL stift lippenbalsem. Elk meisje die perfect lip make-up wil zal blij zijn met dit product. Daar komt nog bij dat we uit verschillende kleuren kunnen kiezen.

Phyto – Lip Twist van Sisley is zeker een erg handige en pactische cosmetica, die ook erg efficiënt zal zijn. Het past in een kleine broekzak of toilettas. Een product bevat 2,5 gram cosmetica. We gebruiken het als een gewone lippenstift: het enige wat je nodig hebt is een een veeg van de stick om je lippen te kleuren. Je kunt een of meerdere lagen aanbrengen, afhankelijk van het effect dat je wilt bereiken.

Sisley 1Sisley heeft ervoor gezorgd dat iedereen de perfecte kleur kan vinden. Phyto – Lip Twist is beschikbaar in 15 tinten van rood, bruin, roze en paars. Die kleuren zijn: Nude, Baby, Peach, Pinky, Berry, Cherry, Coral, Candy, Chestnut, Sugar, Litchi, Melon, Poppy, Love, Nut. Alle kleuren zijn intens, sappig en diep. Sommige hebben glimmende deeltjes en sommige een lichte glans; je kunt altijd nog lipgloss toevoegen om de kleur te verreiken en je lippen optisch groter te maken.

Phyto – Lip Twist van Sisley is heel gemakkelijk aan te brengen en zal niet vervagen of wegvegen gedurende de dag. Het product kleurt niet alleen de lippen, het heeft ook andere eigenschappen. Dankzij plantaardige extracten verzorgd het de lippen, maakt ze zachter, hydrateert en beschermt ze tegen droogheid en UV straling. Als je wilt dat je lippenbalsem langer houdt, bring dan vooraf foundation aan en dep na het aanbrengen de overtollige cosmetica weg met een wattenschijfje of tissue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *