De parfum horoscoop. Welke geur zou jij kiezen?

Elk teken in de dierenriem heeft een andere persoonlijkheid, dus elke persoonlijke eigenschap zou een andere geur moeten gebruiken om bij zich te dragen. Dus waarom maken we geen parfum horoscoo? Op dit idee kwam een wereldberoemde parfumeur, Anne Nelson Stanford, die de afhankelijkheid tussen de tekens onderzocht en hun voorkeuren voor geur. Lees hieronder welke geur past bij jou persoonlijkheid.

RAM – is passioneel en enthousiast, echter gemakkelijk af te leiden, dus de beste geur om concentratie te geven is cederhout.

Aanbevolen pardum: Burberry The Beat

STIER – van nature koppig en trots, heeft dus een niet-standaard geur nodig, die in het geheugen blijft hangen en een rijke emotionele kant laat zien, zoals nicotiana of zoete tabak.

Aanbevolen parfum: Tobacco Vanille Tom Ford

TWEELINGEN – zijn dynamisch en erg extravert, hun behoefte aan nieuwe ervaringen kan worden ingetoomd met een verzachtende en ontspannende geur zoals zachte lavendel.

Aanbevolen parfum: Eau du Fleurs Lavande, Chloe

KREEFT – is calm, hecht waarde aan huiselijke rust en houdt niet van verandering, dat is waarom de perfecte geur voor dit teken een gevoelig karakter moet hebben, zoals gardenia.

Aanbevolen parfum: Gardenia, Chanel

LEEUW – is de koning van het sociale leven en een leider niet alleen professioneel, maar ook in familiaire relaties, haar karakter kan worden gebalanceerd door rozengeur.

Aanbevolen parfum: Rose The One van Dolce&Gabbana

MAAGD – is een perfecte en conservatieve persoon, die een stabiele en elegante geur nodig heeft zoals een kruidige verzachtende geur.

Aanbevolen parfum: Amouage Fate

WEEGSCHAAL – is een geboren diplomaat met de neiging tot piekeren, twijfel en nadenken, die een geur nodig heeft die haar zelfverzekerdheid terugbrengt, zoals zwarte peper.

Aanbevolen parfum: Noir Epices, Frederic Malle

SCHORPIOEN – heeft een magnetische persoonlijkheid met een passioneel karakter, die het best kan worden aangezet met de karakteristieke geur van de tuberoos.

Aanbevolen parfum: Do Son Diptyque

BOOGSCHUTTER – is een charmante persoon met een sterke en charismatische persoonlijkheid, die zich het beste en meest vrouwelijk voelt bij de sensuele geur van vetiver gras.

Aanbevolen parfum: For Her van Narciso Rodriguez

STEENBOK – is een open, rationeel en zeer praktisch persoon, die wat moeiteloosheid en nieuwsgierigheid voor de wereld kan krijgen met een delicate jasmijn geur.

Aanbevolen parfum: Beauty, Calvin Klein

WATERMAN – is een dromer die wegrent van de realiteit van het dagelijks leven naar de droomwereld en fantasie, dus het beste om haar terug te brengen naar de aarde zonder enige schade aan haar creativiteit is oranjebloesemolie.

Aanbevolen parfum: Acqua di Parma, Gelsomino Nobile

VISSEN – zijn extreem warme en passionele personen, die zich het best voelen bij en geur die comfort en zekerheid biedt zoals sandelhout.

Aanbevolen parfum: Sacred Wood van Kilian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *