De best beoordeelde wenkbrauwpomades, aanbevolen door consumenten en beauty magazines

Wenkbrauwpomade bewees een sensatie te zijn, direct toen het op de markt kwam. Het werd eerst gepromoot door de wenkbrauwqueen zelf (Anastasia Soare), de eigenaar van het gerenommeerde merk Anastasia BH. Sindsdien kwamen er nieuwe en verschillende formules die zorgen voor de meest onberispelijke wenkbrauwmake-up. Welke pomade is het best? Droom je van de perfecte en meest aanbevolen wenkbrauwpomade? Bekijk welke gewaardeerd worden door consumenten en prestigieuze beauty magazines!

hoe kies je de beste wenkbrauwpomade

Wenkbrauwpomade: een product zoals geen ander!

Wenkbrauwpomade is de opvolger van mascara, wenkbrauwpoeder en -gel. Het product verschilt van alle andere stylingproducten voor de wenkbrauwen die je tot nu toe kent en gebruikt hebt. Het zit vaak in een klein potje en de formule lijkt op een crème-achtige oogschaduw of een pasta. Hij is vaak gemaakt op basis van wax. Wenkbrauwpomade helpt je, in tegenstelling tot andere producten, met het creëren van sterke, dikke, spectaculaire effecten op de wenkbrauwen. Je definieert de vorm van je wenkbrauwen en geeft ze definitie en volume. Het is geen wonder dat wenkbrauwpomade door Instagrammers zo vaak wordt aanbevolen en als favoriete product wordt gezien. Wenkbrauwmake-up  met pomade is een wereldwijde trend: kijk eens naar de make-up van de zusjes Kardashian en andere influencers. Wil je het ook proberen? Welke pomade is het beste? Bekijk onze topkeuzes.

RANKING: Wenkbrauwpomades aanbevolen door consumenten en beauty magazines

NANOBROW Eyebrow Pomade

Simpelweg het best!

nanobrow eyebrow pomadeVele testen, verschillende make-up looks en honderden reviews bepalen de winnaar: de Eyebrow Pomade van NANOBROW. Dit is de beste en meest aangeraden wenkbrauwpomade. De formule, het pigment, de duurzaamheid en textuur maken hem vergelijkbaar met de meest prestigieuze pomades. De pomade van Nanobrow is van premium kwaliteit maar wees niet bang dat je hem niet kunt betalen: de prijs van deze pomade is betaalbaar en voor zulke kwaliteit, prestaties en perfectie een koopje! Het is erg fijn, glad, extreem nauwkeurig en comfortabel in gebruik: je gaat ervan houden, zelfs als je net start met wenkbrauwmake-up met pomade. De beste wenkbrauwpomade hoeft niet veel te kosten en ook niet lastig te zijn in gebruik! Professionele wenkbrauwmake-up is voor iedereen! Dit merk is de aandacht waard. Nanobrow is een expert in wenkbrauwmake-up en -verzorging. We weten dat Nanobrow ons verrast met meer uitstekende producten!

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website – nanobrow.nl

ANASTASIA BH DipBrow

– We waarderen hem omdat het de eerste pomade van goede kwaliteit was

Deze verfijnde en vaak aanbevolen wenkbrauwpomade is waar het allemaal begon: het verdient daarom zeker de aandacht! Hoewel de prijs vrij hoog is, is het product perfect voor beginners en professionals die graag werken met producten met pigment en gebruiksgemak. Hoewel er sinds de lancering veel gelijkwaardige producten zijn ontwikkeld, is het nog steeds een populaire keuze en de beste pomade in zijn prijsklasse. Deze wenkbrauwpomade is beschikbaar in vele kleuren, zodat er zeker een kleur past bij jouw natuurlijke kleur wenkbrauwen. De formule is waterproof en vlekvrij.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade

– Een pomade voor fans van designer schoonheidsproducten

Hoewel deze pomade veel aanbevolen is, heeft de formule erg veel pigment. Als je weinig ervaring hebt met het aanbrengen ervan is het beter om een ander product te kiezen. De consistentie is vrij dik en het product is beschikbaar in 8 kleuren. De meeste ervan zijn vrij licht, perfect voor blondines met lichte wenkbrauwen. De verpakking is erg mooi, we love it!

Benefit Cosmetics POWmade

– Niet de beste maar wel een degelijke wenkbrauwpomade

Deze wenkbrauwpomade is ontwikkeld door één van de meest gerenommeerde merken op het gebied van wenkbrauwmake-up, Benefit. Het eerste wat je opvalt is de zachte formule (sommigen vinden die een voordeel, anderen een nadeel) en de ongewone verpakking. Met 8 verschillende kleuren is er veel keus. De kleuren passen bij zowel lichte als heel donkere wenkbrauwen.

Kan wenbrauwpomade als oogpotlood gebruikt worden?

Natuurlijk! De pomades met het meeste pigment kunnen ook als oogpotlood gebruikt worden. Eén van de grootste voordelen is de veelzijdigheid van het product. Koop een oogpotlood borstel van goede kwaliteit en ga aan de slag!

Hoe breng je leven in uitgedroogde pomade?

Er is een speciaal product voor deze taak, Duraline. Verschillende merken bieden het aan. Het is ook geschikt voor het verdunnen van vele andere cosmetica, niet alleen pomade. Eén druppel is genoeg om een wonder te laten plaatsvinden en je wenkbrauwpomade weer fris te maken. Als je geen Duraline hebt, dan kun je een natuurlijke olie (zoals argan- of castorolie) gebruiken.

Hoe lang kun je pomade gebruiken?

Natuurlijk hangt dit af van de fabrikant en de manier waarop jij voor je pomade zorgt (sluit de fles zo snel mogelijk af). De gemiddelde levensduur ligt tussen de 12 en 18 maanden. Onthoud wel dat de levensduur korter is als je de pomade steeds open laat. Het product droogt dan uit en dat komt de make-up effecten niet ten goede.