Een Make-Up Sensatie! Nanobrow Eyebrow Pomade – Een Romige, Waterproof Wenkbrauwpommade

Wenkbrauwpommades hebben de beautywereld sinds kort op zijn kop gezet! Geen wonder: tot nu toe bood geen enkel product zoveel mogelijkheden in wenkbrauw make-up. Welke pommade moet je kiezen? Ik zet in op Nanobrow Eyebrow Pomade – die is uniek romig en fluweelachtig. Dat zorgt voor uitstekende make-up effecten. Leer het beter kennen!

wenkbrauwpommade voor beginners

Wat is de Nanobrow wenkbrauwpommade?

De boterzachte Nanobrow Eyebrow Pomade zit in een elegant potje dat het aanbrengen vergemakkelijkt. Dankzij de aangename, fluweelachtige textuur kun je je wenkbrauwen nauwkeurig omlijnen en opvullen, en imitatie-haartjes op dunne plekken creëren. Dunne of nauwelijks gedefinieerde wenkbrauwen zijn voortaan geen probleem meer!

Nanobrow Eyebrow Pomade is de weg naar dikke en gedefinieerde wenkbrauwen, precies opgevuld en geperfectioneerd tot in het kleinste detail. Als je droomt van wenkbrauwen zoals je die op Instagram ziet – dan is de Nanobrow Eyebrow Pomade het perfecte product voor jou! Van nu af aan kun ook jij je droomwenkbrauwen hebben: precies zoals je ze altijd al wilde! De zachte en kneedbare Nanobrow pommade maakt make-up aangenamer en houdt het de hele dag zonder vlekken of touch-ups op zijn plaats.

De drie mooie, elegante en verfijnde tinten leveren geweldige effecten op: wenkbrauwen zien er heel natuurlijk en toch onberispelijk uit.
Je kunt de dekking ook opbouwen – van subtiel tot sterk en intens: het hangt allemaal af van de gelegenheid en je voorkeuren. In wat voor wenkbrauw look heb je vandaag zin? De Nanobrow pommade helpt je elke visie te vervullen! Doe je wenkbrauwen zoals jij dat wilt en laat ze er altijd perfect uitzien!

Hoe doe je je wenkbrauwen met de pommade?

Nanobrow Eyebrow Pomade – wenkbrauwpomade

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Je vindt er ongetwijfeld de perfecte tint die bij je gelaatstrekken past tussen!

Hoe gebruik je hem? Dat is heel eenvoudig!

  1. Doe een beetje van het product op een borsteltje (ook verkrijgbaar bij Nanobrow) en omlijn de wenkbrauwen zodat de contouren ontstaan. Richt je vooral op de onderste wenkbrauwlijn die meer uitgesproken moet zijn.
  2. Vul je wenkbrauwen geleidelijk op met kleur, waarbij je de dekking langzaam opbouwt. Zorg ervoor dat je meer kleur aanbrengt op de staart.
  3. Voor een subtielere look voor overdag borstel je de overtollige pommade met een spoolie weg. Denk eraan dat de binnenste wenkbrauwrand subtieler moet zijn, dus borstel het daar meer uit.

Waar koop je Nanobrow Eyebrow Pomade?

Je kunt de Nanobrow wenkbrauwpommade kopen zonder je huis uit te gaan! Als je van online winkelen houdt, ga dan naar www.nanobrow.nl. Het merk biedt een breed assortiment van de meest uiteenlopende wenkbrauw make-up producten van topkwaliteit. Naast de pommade kun je ook satijnen, perfect gepigmenteerde wenkbrauwpoeders, een wenkbrauwpotlood, voedende gezichts- en oogmake-up, wimper- en wenkbrauwserum en wenkbrauwstyling mascara en gel kopen. Bekijk het aanbod vandaag nog. Er is veel om uit te kiezen. In welke wenkbrauw look heb jij vandaag zin?