AMC Brow Liner Gel van Inglot – Waarom ik mijn wenkbrauwen begon te tekenen

Een paar jaar geleden dacht ik er niet over om mijn wenkbrauwen te tekenen, en ik heb me lang verzet tegen deze make-up trend. Natuurlijk hield ik mijn wenkbrauwen altijd bij met een pincet, maar ik dacht er nooit over na om ze te tekenen met kleurrijk cosmetica. Dankzij Brow Liner van Inglot heb ik de voordelen geleerd van deze methode en zag ik zelf dat make-up voor wenkbrauwen natuurlijk kan zijn en niet overdreven.

Ik wil het graag vooral hebben waarom ik overtuigd raakte van AMC Brow Liner Gel. Ik wil graag vermelden dat ik het geen gel zou noemem, wat het lijkt meer op een crčmige oogschaduw. Maar dat maakt het niet minder geweldig :) Het is het beste product voor wenkbrauwen en ik ben erg blij dat ik Inglot Brow Liner Gel in mijn handen heb gekregen als eerste product in deze soort.

Inglot 1De Voordelen van Brow Liner van Inglot

  • Kleur keuze – het is zeker een van de grootste voordelen dat we bij dit product uit 12 kleuren AMC Gel Brow Liner kunnen kiezen. Voor mij is no. 15 perfect, maar ik heb dit niet zelf gekozen. Ik vond dat als ik een wenkbrauw product ging kopen, ik dan mezelf de moeite moest besparen om een goede kleur te kiezen. Ik ging naar de balie van Inglot en vroeg om hulp.
  • Prijs – de prijs lijkt hoog voor een potje van 2 ml. Maar we moeten de kwaliteit, efficiëntie en de prijs van vergelijkbare producten meerekenen. Dan komen we erachter dat Brow Liner Gel van Inglot een betaalbare investering is.
  • Product formule – als ik, de amateur zonder ervaring, na een paar pogingen een natuurlijke wenkbrauw make-up kan doen betekent dit dat AMC Brow Liner Gel erg gemakkelijk is in gebruik en een perfect effect geeft zonder teveel moeite.
  • PigmentatieAMC Brow Liner Gel heeft zeker geen slechtere pigmentatie dan duurdere producten voor wenkbrauw styling, die ik later heb mogen testen. Je hoeft niet veel te gebruiken om een natuurlijk wenkbrauw effect te creëren.
  • Efficiëntie – het is onmiskenbaar dat het kleine potje een efficiënte formule bevat, en dat is precies de reden dat je niet veel product hoeft te gebruiken om geweldige wenkbrauwen te creëren.

Nadelen van AMC Brow Liner Gel

Houdbaarheid na contact met water – dit is het enige nadeel dat ik kon bedenken aan AMC Brow Liner Gel van Inglot. Het product is erg efficiënt in dagelijks gebruik, omdat ik het niet steeds hoef bij te werken, maar bij slecht weer (zoals regen of hitte) kan het gaan afgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *