Wat verraad de leeftijd van een vrouw?

De vrouwelijke natuur verteld ons altijd een jonge en frisse uitstraling na te jagen. Er zijn weinig vrouwen die makkelijk omgaan met het feit dat ze er niet meer zo jong en mooi uitzien als enkele jaren geleden. Ze laten hun lippen doen, wangen opvullen en rimpels verwijderen. En dat is allemaal voor niets, want er zijn twee gebieden die de werkelijke leeftijd van een vrouw verraden. Hoe zie je de leeftijd van de vrouw?

Handen

De handen van een vrouw zijn de plek waar je haar werkelijke leeftijd kunt zien. Wat interessant is, is dat verouderingsprocessen sneller aan de buitenkant van de handen te zien is dan op het gezicht. Het wordt veroorzaakt door de hypodermis, die na verloop van tijd afbreekt, wat zichtbaar is aan de handen. De zachte huid van de handen is vatbaar voor schade, dus met leeftijd wordt het erger. Kijk maar naar de handen van je oma.

Je moet in ieder geval profylactisch zorgen voor de huid op deze plek om misschien het verstrijken van de tijd iets minder zichtbaar te maken op je handen. Het is aan te raden jezelf in te lezen over het aanbrengen van crčme – in de zomer met lichte hydraterende crčmes en in de winter olieachtige crčmes met proactieve eigenschappen. Je moet onthouden dat de eerste tekenen van veroudering op de huid van de handen al zichtbaar is als je 30 wordt!

Hals en decolleté

We zorgen systematisch voor ons gezicht, maar vaak vergeten we de hals en decolleté. Soms nemen we tijdens de avond verzorging onbewust de hals mee, maar alleen als er teveel crčme op onze handen achterbleef. Dat is een fout, die ons nadien een droge huid op de hals en een onesthetische decolleté opleveren. Het komt doordat de huid op deze plaatsen delicaat is gevoelig voor beschadigende factoren.

De eerste tekenen van veroudering kunnen worden gezien wanneer we overdwarse rimpels zien op de hals en het decolleté. Die tekenen van veroudering kunnen worden voorkomen met belangrijke profylactische actie. Vergeet niet de huid van de hals en het decolleté te hydrateren, want je kunt gemakkelijk dezelfde serums en crčmes gebruiken als voor je gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *