Trendy wenkbrauwmake-up? Je hebt maar één product nodig: Nanobrow Lamination Gel

Heb je al gehoord over ‘undone wenkbrauwen’? Deze trend neemt 2023 over. In plaats van wenkbrauwpotloden, -poeders en -pomades heb je maar één product nodig. De Nanobrow Lamination Gel zorgt ervoor dat je een natuurlijke, vrouwelijke look kunt creëren waardoor je jaren jonger lijkt en je gezicht er fris uitziet.

Wenkbrauw styling gel nanobrowWat is de undone wenkbrauwen trend?

Wenkbrauwen definiëren de eigenschappen van jouw gezicht en geven je symmetrie en expressie. De undone wenkbrauwen trend betekent natuurlijke, ongekamde wenkbrauwen die niet aangeraakt zijn. Maar, ze zien er ver van slordig uit. Het is eigenlijk een ‘ja’ tegen naturel. Undone wenkbrauwen zijn mooi geborsteld, fluffy en geweldig voor dagelijkse make-up. Het enige wat je hoeft te doen, is de wenkbrauwen met een spoolie te borstelen en dan een laagje wenkbrauwgel aan te brengen. De Nanobrow Lamination Gel maakt deze taak veel makkelijker en geeft je wenkbrauwen een gelamineerd effect.

Het resultaat? De haartjes worden perfect op de plek gehouden, glanzen en zijn vol volume. Ze zien er optisch dikker uit. Als je ze een beetje omhoog borstelt lijkt het alsof er tweemaal zoveel haartjes zijn.

Nanobrow Lamination Gel – Wenkbrauwgel

Beschikbaar in de volgende kleuren:

De meest fashionable wenkbrauwmale-up met Nanobrow Lamination Gel

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je wenkbrauwen, dat ze niet vol, dik en vederachtig zijn. De modewereld verandert constant, net zoals de trends op het gebied van make-up. Herinner je je de ombre wenkbrauwen of Kylie Jenner’s make-up trend nog? Deze zijn alweer passé! Tegenwoordig heb je maar één product nodig om er fashionable uit te zien. Kies voor naturel met de Nanobrow Lamination Gel. Dit is het beste alternatief voor iedereen die fluffy, vederachtige wenkbrauwen wil zonder hiervoor naar een beauty salon te hoeven gaan.

De Nanobrow Lamination Gel is verkrijgbaar in 3 natuurlijke kleuren en een transparante versie.

Hoe gebruik je de Nanobrow Lamination Gel?

Zorg ervoor dat er geen resten foundation of andere make-upproducten op je wenkbrauwen zitten. Borstel de haartjes met de Nanobrow Lamination Gel, met de groeirichting mee. De kleine maar nauwkeurige applicator bereikt elke haar, zelfs de kortste. Tijdens het gebruik beweeg je alsof je lijm aanbrengt op de wenkbrauwen. Voor een subtieler effect maak je de bovenkant van je wenkbrauwen gladder zodat er geen haartjes uitsteken. Klaar! Je dagelijkse make-upritueel wordt beperkt tot het borstelen van je wenkbrauwen met de Nanobrow gel.

Aan het eind van de dag was je de gel er makkelijk af met een make-up remover. De Nanobrow Lamination Gel is zacht voor de wenkbrauwhaartjes en heeft geen negatieve invloed op hun conditie.

Wenkbrauw gelmascara voor wenkbrauw stylen nanobrowGelamineerde wenkbrauwen met Nanobrow Lamination Gel

Creëer mooie, glanzende en perfect gevormde wenkbrauwen met de innovatieve Nanobrow Lamination Gel. De unieke formule temt zelfs de meest onhandelbare haren. Het volumineuze effect houdt de hele dag aan, zonder dat je de wenkbrauwen bij hoeft te werken. De Nanobrow gel irriteert de delicate huid rondom de ogen niet en veroorzaakt geen allergische reactie. Zelfs mensen met een gevoelige huid kunnen het product veilig gebruiken.